Premierul Dorin Recean: În ultimii doi ani, am finalizat sau sunt în proces de finalizare 885 proiecte de infrastructură

469
Premierul Dorin Recean. Foto: gov.md

În ultimii doi ani, au fost finalizate sau sunt în proces de finalizare 885 proiecte de infrastructură. Datele au fost prezentate astăzi de premierul Dorin Recean, care a afirmat că Guvernul construiește în toate raioanele, de la nord la sud, drumuri, rețele de apă și canalizare, iluminat public, școli și spitale renovate, poduri, parcuri și stadioane.

Șeful Cabinetului de miniștri a anunțat toate proiectele din fiecare raion al țării în care „Guvernul construiește”. 

„În ultimii doi ani, am finalizat sau sunt în proces de finalizare 885 proiecte de infrastructură. Peste 120 de mii de oameni au acces la apă potabilă sau canalizare, iar circa 75 de mii de copii merg în școli și grădinițe renovate, se pot juca în parcuri și terenuri sportive modernizate. 1,200 de membri din colectivele artistice din satele și orașele noastre pot promova tradițiile pentru 140 de mii. În această perioadă, alți aproape 200 de mii de oameni se simt mai în siguranță când merg pe străzile iluminate ale localităților lor”, a afirmat Dorin Recean.

Premierul a precizat că în următorii doi ani, autoritățile vor continua proiecte importante „prin care construim Moldova europeană, în care toți locuitorii să aibă condiții mai bune de viață”.

Moldpres